„MBA Centar“ za čistu i lijepu Vogošću

Uz IFS, certifikat za kvalitetu i sigurnost hrane, opravdavamo svoj uspjeh u poslovanju
April 22, 2019
U Sarajevu otvorena vrata novog objekta “Slatko i Slano” baziranog na sasvim novom konceptu
April 23, 2019

„MBA Centar“ za čistu i lijepu Vogošću

Proteklog vikenda u Vogošći je, po deveti put u organizaciji Općine, uspješno realizovana akcija „Čista i lijepa Vogošća 2019“. Na stadionu „Hakija Mršo“ u subotu, 20.04.2019.godine okupilo se preko 800 učesnika ove akcije, a još nekoliko stotina se priključilo akciji čišćenjem oko svojih kuća, zgrada i poslovnih prostora. U akciji su organizovano učešće uzela vogošćanska udruženja kao i vogošćanski privrednici i kantonalna javna komunalna preduzeća.
Svoj doprinos akciji dali smo i mi. Za učesnike akcije smo obezbjedili obrok u znak zahvalnosti na njihovoj ekološkoj osviještenosti te time i ovaj put dokazali da brinemo o budućnosti za generacije koje dolaze.
Napominjemo da naša kompanija u svojim poslovnim procesima koristi obnovljive izvore energije, a vozni park se uglavnom snabdijeva ekološki prihvatljivim gorivom, tj. zemnim plinom, koji za razliku od nafte i naftnih derivata ne zagađuje okolinu. U svom dvorištu raspolažemo i sa punionicom zemnog plina za vozila, a projekat na izgradnji punionice je pomognut od strane Fonda za zaštitu okoliša FBiH.