Naši principi

Najbolje iz zrna

Ako se pitate kako smo ostali na tržištu sve ove godine i pri tome kontinuirano rasli, onda odgovor leži u vama samima. Pomogli ste nam jer ste nam pružili povjerenje koje nikad nismo iznevjerili, a za uzvrat smo vam ponudili kvalitetne proizvode, bez konzervansa i dodatak. U našim proizvodima se nalaze cjelovita zrna žitarica, sjemenke uljarica, te za proizvodnju koristimo kiselo tijesto koje proizvodima daje svježinu i mekoću.

Lojalnost i povjerenje

Da bismo zadržali vašu lojalnost i povjerenje, s punim poštovanjem prema vama i prema prirodi, za proizvodnju koristimo visoko-kvalitetene sirovine, ispitanog porijekla i testirane prema standardima prehrambene industrije. Na taj način smo u prilici pružiti vam ono najbolje iz zrna, uz zadržane nutritivne osobine, bez boja ili konzervansa.

Kvalitet

Proizvodi MBA Centra su prepoznatljivog kvaliteta. Posvećeni smo proizvodnji po principima HCCP standarda za kvalitet. Ne koristimo omekšivače, hemijske primjese, konzervanse niti boje. Za kolače koristimo biljne gustine te se svrstavamo u halal proizvođače. Naši sastojci u hljebu i pecivima su germa, ulje, kiselo tijesto i razne vrste brašna i žitarica.