MAKING BAKING AWESOME!

Fascinirani smo hranom i dobrim okusom.

Naša priča počinje 1992. godine u maloj pekari u komšiluku. Od tada razvijamo nove ideje i proizvode kako bi život ljudi bio ukusan i lijep. Fascinirani smo dobrim okusom i hranom.

Kvalitet i inovacija stubovi su našeg uspjeha. Kao rezultat posvećenosti klijentima, nudimo proizvode savršene po okusu, dizajnu i usluzi.

Jedinstvenu kulinarsku tradiciju naših prostora predstavili smo širom svijeta uz poseban miris i okus slatkih i slanih proizvoda od jufke. Naši proizvodi su rezultat kreativnog oblikovanja tijesta, napravljeni da uljepšaju svakodnevnicu i posebne trenutke koji se pamte. Na tržištu smo predstavljeni sa dva brenda, „Slatko i Slano“- bredn koji čine pakovani hljebovi, slastice i maloprodajni objekti na više lokacija u Sarajevu  i brend „Bujrum“ koji prezentira liniju tradicionalnih proizvoda našeg kulinarstva.

Odgovorni prema resursima koje koristimo u našoj proizvodnji stoga brinemo o ljudima i prirodi. U svojoj eko-efikasnoj proizvodnji koristimo bioenergiju i iskorištavamo energetski suficit za zagrijavanje vode te koristimo sirovine i ambalažu pogodnu za recikliranje. Posvećeni smo uposlenicima i cijenimo vrijednosti različitih sposobnosti i karaktera te pomažemo da se njihovi talenti razvijaju i unapređuju. Proizvodimo slatke i slane delicije na inovativan način te nudimo korisnicima bolji izbor hrane neugrožavajući njen ukus i vrijednost. Naše poslovanje usklađeno je sa IFS, Halal, HACCP i ISO standardima.

Činimo pekarstvo izvrsnim. We make baking awesome.

Činimo pekarstvo izvrsnim

Mogućnosti

Saznaj više

Proizvodi

Saznaj više

Robne marke

Saznaj više
0
+
Proizvoda
0
+
Uposlenih
0
Kontinenta
0
+
Snadbjevenih objekata

Novosti

VIEW ALL