Naša priča

m

Zaštita okoline

MBA Centar je ekološki osviještena kompanija koja je u vlastite ekološke sisteme investirala više od četiri miliona BAM u zadnjih nekoliko godina. Proizvodnja kompanije je bazirana na ekološki prihvatljivim principima. Za proizvodnju se koriste pogoni koji se pokreću bio masom. Svi izduvni gasovi iz toplotnih tijela prolaze kroz eko-blok gdje se prečišćavaju i na kraju odlaze 99,9% očišćeni u vazduh. Višak toplotne energije koji nastaje u proizvodnom procesu, koristi se za zagrijavanje poslovno-proizvodnog prostora te za sanitarnu vodu.

Krajem 2018. godine završena je izgradnja CNG punionice za vlastiti vozni park, a projekat je podržao Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine sa 85.000 KM.

Zdravlje

MBA centar apsolutno vjeruje u staru izreku da „zdravlje ulazi na usta“. Naši principi poslovanja se nisu promijenili od samog početka i stoga samo ispitani kvalitet sirovina ulazi u proizvodne pogone, a sve u skladu sa HALAL i HACCP standardima. Želja nam je, da za mnoge koji ne mogu uživati u ukusima pšeničnog, raževog, ječmenog ili nekog drugog „glutenskog“ hljeba uskoro ponudimo i bezglutenske proizvode i time olakšamo njihov život zbog intolerancije na gluten.

Posvećenost 

Posvećenost je ono što krasi MBA Centar. Posvećenost radu, posvećenost kupcu, posvećenost uposleniku, posvećenost prirodi i planeti. To su principi koji se njeguju u u našem poslovanju. Hvala vam što nam pružate podršku jer samo s vama možemo uspjeti.

Naša snaga

Naša snaga je ljudski potencijal, kadar u kojeg  ulažemo i za kojeg stvaramo idealne uslove rada u kojima mogu do izražaja doći njihove sposobnosti i talenti. Mnogi su s nama od samog početka našeg postojanja što potvrđuje našu opredjeljenost da imamo zadovoljne uposlenike jer samo tako možemo kreirati i zadovoljne korisnike.