Kome su namijenjeni naši proizvodi?

Naše grupe proizvoda idealne su za specijalizirane veletrgovce. Iskoristite našu široku paletu vrhunskih proizvoda ili usluga.

ZA PEKARE

Naše specijaline vrste proizvoda posebno su pogodne za pekare koje mogu da prošire svoju ponudu. Oni su idealan način za dodavanje raznolikosti u vaš asortiman proizvoda, pomažući da zadržite korak ispred konkurencije. Za nove poslovne šanse pronađite proizvode koji vas mogu izdvojiti i pomoći da budete drugačiji.

ZA BENZINSKE PUMPE

Sve grupe proizvoda mogu biti prikladne za benzinske stanice, ovisno o njihovoj veličini i postavljanju. Među naše kupce ubrajamo GAZPROM pumpe koje imaju odlične rezultate s našim proizvodima. Naši polupečeni zamrznuti pekarski proizvodi štede dragocjeno vrijeme i lako ih je pripremiti. Možete planirati pečenje u skladu sa vašim potrebama i u vlastitu ponudu staviti uvijek vruće proizvode, baš da bi bili topli onda kad to vaši kupci očekuju. Ne morate proizvoditi da bi bili drugačiji, mi to radimo za vas.

ZA KOLEKTIVNU ISHRANU

Sve grupe proizvoda prikladne su za kantine, domove, bolnice, škole i ostale oblike ugostiteljstva kao i za kolektivnu ishranu vaših uposlenika. Budući da su ovdje vrlo važni radni procesi koji štedi vrijeme, naši su gotovi proizvodi vrlo popularni. Osim pekarskih proizvoda dostavljamo i gotove obroke za vaše radnike, tako da možete obezbijediti punu efikasnost i zadovoljstvo na radnom mjestu uz tople obroke koje brižno spremamo.

ZA HOTELE, RESTORANE I CAFÉS

Bilo da se odlučite za pečene, polupečene zamrznute ili proizvode u tijestu, hoteli, restorani i kafići su prihvatili vrlo atraktivne tržišne šanse za ponudu vrućih pekarskih ili odličnih slastičarskih proizvoda – ne samo u vrijeme doručka, već tokom cijelog dana. Zašto ne biste svojim klijentima ponudili još širi raspon delicija koje možete odabrati među našim proizvodima? Izaberite naše MIX BREAD i MIX PASTRY boxove, tako da i pored skučenih prostora u vašim skladištima možete svojim gostima ponuditi da uživaju u raznovrsnoj ponudi.

ZA TRGOVCE I TRGOVAČKE LANCE

Pekarski proizvodi su posebno zanimljivi za trgovce. Krajnji konzumenti, vaši vjerni kupc, mogu kupiti svježe pečene proizvode koji su spremni na vašoj lokaciji ili ćemo ih mi dopremiti našim eko distributivnim vozilima na dnevnoj razini.

ZA INDUSTRIJSKE KOMPANIJE

Za industrijske kompanije i dobavljače, gotovi i / ili rezani proizvodi su idealni za daljnju obradu. Njegovanje premium kvalite je naš ključ uspjeha.