Kvalitet i inovacije garantuju uspjeh!

Godine iskustva i posvećenost kupcima i radu učinile su nas majstorima svog zanata. U našim proizvodima, kvaliteta, inspiracija i inovacija dolaze zajedno kako bi stvorili dobitnu kombinaciju izvrsnog proizvoda. Nudimo vam širok raspon svježe pečenih ili duboko smrznutih polupečenih ili u tijestu nefermentisanih proizvoda od brašna. Mi proizvodimo ready-to-eat, ready-to-serve, ready-to-bake i ready-to-proof. Bez obzira koju opciju odaberete, svaki put možete biti sigurni u lako rukovanje i izvrsne rezultate te postići izvrsnost u svom kulinarstvu. Bacite pogled i izoštrite svoj apetit korištenjem naših premium proizvoda.

HLJEB

Otkrijte široku paletu naših prvoklasnih hljebova: pored denvnih hljebova, naš asortiman uključuje i višednevne specijalne vrste hljeba kao što su beskvasni, visoko proteinski Švedski hljeb, bavarski sa udjelom raži od preko 60%, što je najveći udio raži u nekom hljebu na BH tržištu, heljdin hljeb sa udjelom heljde od 30%, kukuruzni bavarski sa udjelom kukuruznog brašna od 30%, kraljevski sa sjemenkama, big tost 12×12 kao i prezlu i krutone. Neki od naših proizvoda mogu se također isporučiti u unaprijed izrezanom obliku – idealnom za privatne ili poslovne zakuske. Zbog specifičnih potreba naših klijenata pakujemo tzv. MIX BREAD pakete, kako bi imali veći izbor i pored eventualno skučenog prostora u minusnom režimu vašeg poslovnog prostora.

PECIVA

Ako jedete ukusne hamburgere, somune, donere ili neke druge sendviče na nekom od grilova brze hrane, gotovo je sigurno da jedete naša peciva koja smo razvijali i unapređivali godinama u skladu sa zahtjevima naših klijenata. Osim sendvič peciva specijalisti smo za proizvodnju sitnih peciva težine 35g koja su namijenjena za restorane i hotele. Bilo da su pečena ili duboko zamrznuta polupečena peciva, dostavljamo isključivo onako kako odgovara našim klijentima. Nudimo specijalne MIX PASTRY pakete kako bi trpeze bile raznolike i u slučaju kad je prostor u minusnom skladištu na vašoj poslovnoj lokaciji ograničen.

LISNATA PECIVA

Bilo prazni ili s ukusnim nadjevima, Vaši klijenti će uživati u našim proizvodima od lisntaog tijesta. Zahvaljujući našoj novoj sofisticiranoj tehnologiji naša peciva su punjena od kraja do kraja i raskošnog su ukusa od prvog do posljednjeg zalogaja.

PIZZE

Zamrznute polupečene pizze različitih veličina radimo sa nekoliko nadjeva – margharita, funghi, capricosa, tunna, vegetarijana. Dostavljamo ih pojedinačno spakovane ili u MIX PIZZA paketima.

PITE

Pita ili burek je postala poznata širom svijeta. Može se ponuditi za ručak, užinu ili večeru. Mi proizvodimo pitu po tradicionalnim bosanskim recepturama uz korištenje savremenih tehnoloških mogućnosti. Nudimo smrznute pečene ili smrznute sirove pite, u zvrkovima ili štapićima, težine od 50g do 250g. Do sada smo tržištu ponudili krompirušu, burek, integralni burek, maslenicu, sirnicu, zeljanicu, jabukovaču ili pitu od višnje. Za njihvou pripremu nije potrebno potrošiti puno vremena. Ako je uzimate pečenu, izvrsne ukuse možete imati u svojoj ponudi za samo tri minute pripreme u mikrovalnoj pećnici ili 10 minuta u rerni.

KOLAČI

Veliki je izbor kolača, kremastih, suhih, zalivenih. Mogu se distribuirati kao zamrznuti ili svježi proizvodi.